Wij zijn specialisten op het gebied van juridische software, met name gericht op het notariaat.

Abonnement afsluiten

Om de implementatie van het online dossier soepel te laten verlopen hanteren wij een open werkwijze en prijsmodel. Zo komt u niet voor onaangename verrassingen te staan.

1. Voorbereiding

In de eerste fase leren wij u graag beter kennen en stellen wij u zoveel mogelijk vragen. Dit doen wij om ons zo goed mogelijk in uw huidige praktijkvoering te kunnen verplaatsen. In het bijzonder zijn wij geïnteresseerd in de correspondentie tussen u en uw cliënten.

Uiteraard moet het online dossier ook zo goed mogelijk aansluiten op de online en offline uitingen. Tijdens deze fase ontvangen wij daarom graag richtlijnen met betrekking tot uw huisstijl.

2. Implementatie

Nu wij de correspondentie tussen u en uw cliënten in kaart hebben gebracht en richtlijnen met betrekking tot uw huisstijl hebben ontvangen kunnen onze juridische software specialisten starten met de implementatie van het online dossier.

Tijdens deze fase besteden wij ook aandacht aan de veiligheid van het online dossier. Zo wordt er voor het online dossier een SSL certificaat aangevraagd waardoor de verbinding van u en uw cliënten met het online dossier niet kan worden vervalst of afgeluisterd.

3. Oplevering

In de laatste fase wordt het online dossier opgeleverd. Het is vanzelfsprekend dat u precies moet weten hoe het online dossier werkt. U ontvangt daarom altijd een uitgebreide training op locatie.

Na akkoord wordt het online dossier opgeleverd en kunt u het online dossier in gebruik nemen. Met het online dossier van uw kantoor richt u vanaf dat moment met het grootste gemak een nieuwe vennootschap op en kost het u geen enkele moeite meer om uw cliënten op de hoogte te houden.