Wij zijn specialisten op het gebied van juridische software, met name gericht op het notariaat.

Abonnement afsluiten

Het internet heeft de communicatie en interactie tussen cliënten en notarissen in hoog tempo veranderd en is niet meer weg te denken uit de huidige praktijkvoering. Dit is precies de reden waarom wij als bedrijf bestaan en willen bestaan.

Wij zijn specialisten op het gebied van juridische software, met name gericht op het notariaat en de ondernemingspraktijk, en zien het als onze missie om de communicatie en interactie tussen cliënten en notarissen te verbeteren en daarmee tijd te besparen. In nauwe samenwerking met notarissen, advocaten, accountants, fiscalisten en banken hebben wij daarom een online dossier voor cliënten en notarissen ontwikkeld, waarmee een nieuwe standaard wordt gezet.

Met behulp van het online dossier kunnen cliĆ«nten met het grootste gemak online gegevens invullen hetgeen leidt tot een verhoogde interactie tussen cliënten en notarissen. De gegevens worden in de ondernemingspraktijk gebruikt voor de automatische opmaak van de akte van oprichting, de formulieren voor het Ministerie van Justitie, de Kamer van Koophandel en e-mail berichten wat naast een soepele communicatie bovendien ook een significante tijdbesparing oplevert. Het oprichten van een vennootschap was dankzij het online dossier nog nooit zo eenvoudig.

Voor ieder kantoor, ongeacht de omvang, wordt net zo hard gewerkt en als geen ander begrijpen wij de wensen van een notaris. Wij denken niet in problemen maar in oplossingen en hanteren een open werkwijze en prijsmodel, onze software is eenvoudiger in gebruik dan traditionele software en nergens anders gaat de communicatie zo snel en moeiteloos.

Wij zijn een vooruitstrevend en toonaangevend bedrijf op het gebied van juridische software en willen behalve binnen de ondernemingspraktijk, ook binnen de onroerend goed- en familiepraktijk uitgroeien tot een gewaardeerde onderneming.