Wij zijn specialisten op het gebied van juridische software, met name gericht op het notariaat.

Abonnement afsluiten

Innovaties op het gebied van energie, grondstoffen en duurzaamheid volgen elkaar in een hoog tempo op. Ook wij beschouwen duurzaamheid al geruime tijd als een van onze belangrijkste kernwaarden.

Met het online dossier leveren wij een positieve bijdrage aan het milieu. Dit uit zich niet alleen in het online dossier, waarmee het gebruik van papier met vele procenten terug wordt gedrongen, maar ook in een duurzaam inkoopbeleid.

Zo gebruiken wij bijvoorbeeld groene stroom en uitsluitend papier met het FSC keurmerk. Dit is papier waarvan de grondstoffen afkomstig zijn uit verantwoord beheerde bossen met hoge natuurwaarden. Vanzelfsprekend blijven wij daarnaast op zoek naar andere manieren om ons bedrijf duurzamer te maken en de voetafdruk van ons bedrijf en dat van notarissen op het milieu te vergroenen, te verkleinen en te compenseren.

Ieder jaar wordt er opnieuw kritisch naar onze resultaten gekeken en brengen wij verbeteringen aan om ons bedrijf duurzamer te maken. Het kan tenslotte altijd beter.