Wij verzorgen het onderhoud en veiligheid van het online dossier en leveren onbeperkt ondersteuning per e-mail en telefoon. Wij verzorgen daarnaast standaard één uitgebreide training van 4 uur zodat u precies weet hoe het online dossier werkt.

De kosten voor het abonnement betaalt u per jaar of per maand vooruit. In het geval u de kosten voor het abonnement per jaar vooruit betaalt ontvangt u een aantrekkelijke korting. Indien het aantal oprichtingen binnen een jaar wordt bereikt brengen wij de kosten voor de resterende maanden in één keer in rekening. De looptijd van uw abonnement is één jaar en wordt daarna telkens stilzwijgend verlengd, met inachtneming van één maand opzegtermijn.

Indien u nog vragen heeft hebben wij hieronder enkele veelgestelde vragen en antwoorden voor u op een rij gezet. Mocht
uw vraag er niet tussen staan kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen.

Kan ik extra medewerkers gebruik laten maken van het online dossier?

Geen enkel probleem. Indien u binnen uw abonnement gebruik wil maken van additionele functionaliteiten, zoals bijvoorbeeld eigen modellen, extra medewerkers of een extra training, hanteren wij meerprijzen. De meerprijzen kunt u te allen tijde opvragen bij uw juridisch software specialist.

Terug naar boven

Worden er back-ups gemaakt van het online dossier?

Wij verzorgen standaard een uitgebreide back-up van het online dossier zodat u met een gerust gevoel gebruik kunt maken van het online dossier. Iedere nacht wordt er automatisch een uitgebreide back-up van het online dossier gemaakt en vervolgens 7 dagen lang bewaard. In het geval van een calamiteit kan de back-up van het online dossier maximaal van 7 dagen geleden worden teruggezet.

Terug naar boven

Kan ik ook zonder SSL beveiliging gebruik maken van het online dossier?

Nee. Wij besteden maximale aandacht aan de veiligheid en betrouwbaarheid van het online dossier. Net zoals banken maken wij gebruik van een SSL beveiliging en certificaat met een encryptie tot 256-bit. Met een SSL certificaat worden de gegevens versleuteld verzonden waardoor de verbinding van u en uw cliënten met het online dossier niet kan worden vervalst of afgeluisterd.

Terug naar boven

Moet ik rekening houden met installatiekosten of andere kosten?

De kosten van een SSL certificaat zijn niet inbegrepen in het abonnement. De hoogte van de kosten van een SSL certificaat is afhankelijk van de door u gekozen SSL leverancier. Wij brengen geen installatiekosten in rekening. De enige kosten waar u rekening mee moet houden zijn de kosten voor het gebruik van uw online dossier en/of uw abonnement.

Terug naar boven

Hoe worden de kosten voor het abonnement in rekening gebracht?

De kosten voor het abonnement betaalt u per jaar of per maand vooruit. U betaalt de maandelijkse kosten voor het gebruik van het online dossier en/of het abonnement door een automatische incasso. Het bedrag wordt (voorafgaand) op de 1ste van de maand van uw rekening afgeschreven.

Terug naar boven